Status

Härlig måndagskväll med fina Karla och Patrik!

Åh, vilken härlig måndagskväll det blev den här veckan! Det började med ett Core-pass på Actic tillsammans med Karla, följt av ett spinningpass. Såhär dagen efteråt frågade jag Karla om hon också hade träningsvärk, men det var tydligen bara jag som är svag 😀 När vi var klara med träningen så blev det middag hemma hos Karla och Patrik, maten var färdiglagad när vi kom dit så det var bara att sätta sig och äta. Patrik hade lagat lövbiff med rostad potatis och tzatziki, mmmm. Till efterrätt blev det pumpapaj och grädde! Patrik överraskade mig under middagen med en väldigt omtänksam födelsedagspresent, en adapter med usb-uttag, perfekt när jag ska ut och resa!

Efter maten satte vi oss och tittade på adventskalendern (två gånger till och med, den var ju så kort!) och myste i soffan. Det var så länge sen jag tränade och hängde med Karla och Patrik, har saknat det!

Mys i soffan med Emi, Karla, Patrik och Rebecca!

Mys i soffan med Emi, Karla, Patrik och Rebecca!

 

Från pansarslusk till marinofficier?

Kapten Hilton!

Kapten Hilton!

Ni skulle ha sett stoltheten i min fars ögon när han fick se mig i sin gamla marinofficiers-uniform! Från gammal pansarslusk till kapten i marinen, ingen dålig förvandling 😉 Jag måste nog hålla med honom dock, blev rätt stiligt!

Anledningen till förvandlingen är Rhythm and Swings tema-dans ikväll “Linköping Rhythm & Swing Goes Sailin'”, där ni säkert redan gissat er till vad temat är :)

Status

Skoj socialdans till storband

Igår var jag och dansade Lindy till storband på Landerydsgården och OJ va skoj det var! Efter ett par danstillfällen som inte gått så bra så kändes det skönt när det äntligen släppte och gick bra! Måste nog varit ett av de roligaste tillfällena hittills faktiskt :) Till och med några swingouter satt där de skulle 😛

Det var även premiär för min dans-outfit och jag är väldigt nöjd! Ska försöka få till några variationer med väst, fluga osv, men som ett första steg så funkar det jättebra! Missade att ta några foton, så får försöka komma ihåg det till nästa gång!

Status

Motocross!

Blev glatt överraskad när Johnny hörde av sig och frågade ifall inte jag ville hänga med och åka lite motocross i lördags. Självklart hänger man med och testar något nytt! Efter en lång bilresa kommer vi fram, byter om och börjar köra.

Nu kör vi!

Nu kör vi!

Inte den vanliga utrustningen jag brukar ha på mig när jag sitter på en cykel direkt 😉 .

Continue reading

Status

Svamp, where art thou?!

Inte en ända kantarell i sikte på hela promenaden igår! Inte ens på de ställen där det alltid brukar finnas svamp annars. Nej, det var en lögn, jag hittade faktiskt 4 st trattkantareller som var så små att man kunde förväxla dem med små fingersvampar. Nåja, det var en skön promenad i skogen i alla fall och den tasmanska djävulen fick rasta av sig med :)

Diesel och jag ute på svampjakt!

Diesel och jag ute på svampjakt!

Tjuvtitt på TRJ-bilder

Satt och redigerade några av bilderna från första dagen av resan och dessa är de som jag blev mest nöjd med tror jag. Planerar att skriva blogg-inlägg om alla dagar tillsammans med bilder som jag tycker om. Problemet är att det tar ju sån tid att redigera bilder och skriva något bra 😀

I vilket fall som helst så tänkte jag att ni ville ha en liten tjuvtitt på de första bilderna som jag känner mig klar med, de hittar ni HÄR eller via menyn -> Portfolio!