Gallery

Vattenfall World Triathlon Stockholm – Race Report

Lite nervös innan start? :)

Lite nervös innan start? :)

Ja, den kommer lite sent, men det får ni leva med! För ungefär två veckor sedan åkte jag upp till Stockholm tillsammans med mina största fans, mina föräldrar :) Det var nämligen dags för den, hittills, största tävlingen i mitt liv! Vattenfall World Triathlon Stockholm, ett olympiskt triathlon mitt i Stockholm! Jag var rätt nervös, men inte så mycket som jag hade trott. Jag hade nog ställt in mig på att jag skulle behöva ställa in tävlingen med tanke på min trasiga hälsena. Jag testade dock att springa på den någon dag innan och eftersom det gick bra så var det bara att åka upp till start!

Continue reading

Status

Argh, vilken idiot man är! #Ironman2015

Suget började ju egentligen när jag läste Johannas blogg och läste om hennes IM äventyr. Då hade jag dock fortfarande tanken i huvudet att jag aldrig skulle kunna klara något sådant, men man var ju än dock sugen. Sen kom Ironman 2014 och många som man känner åkte dit och tävlade. Man såg på youtube-klipp, såg bilder och berättelser på Facebook (värt att nämna är Håkans inlägg som var väldigt kul att läsa och inspirerande). Man såg att anmälan öppnade och tog sig en funderare, var det dags? Nej, sa jag, jag vill nog springa ett marathon innan, köra en HIM osv för att förbereda mig mer…

Så skickar Håkan ett meddelande på Facebook och säger att han tycker att jag borde anmäla mig. Efter lite snack med honom och närmare en timmas diskussion med mig själv och mina nära och kära så var jag anmäld. Vad i hela helvete har jag gett mig in på?! Nu i efterhand som ångesten och nervositeten kommer. Kommer jag klara det? Jag vet inte, men jag kommer försöka i alla fall!

Älmtamåla triathlon – Race Report

Gör i ordning min utrustning på växlingsplatsen!

Gör i ordning min utrustning på växlingsplatsen!

Triathlon, i Blekinge, på semestern? Japp, och roligt var det! Jag och Karla anmälde oss till Älmtamåla triathlon bara veckan innan vi skulle ner på lite semester. Verkade vara ett litet trevligt lopp, tydligen hade en av Karlas klubbkompisar tipsat om den. När vi kom dit och såg hur många som var anmälda så blev jag lite förvånad. Bara 8 anmälda i vår klass?! Nog för att jag visste att det inte skulle vara stort, men wow! Det fanns dock en annan klass, grusklassen, som hade fler triathleter, runt 30. I grusklassen skulle man simma 200m, cykla 15km och springa 2km, så det var ett perfekt lopp för de som ville prova på triathlon. Jag och Karla skulle dock köra olympisk (vi blev till slut 11 tävlande i vår klass)!

Continue reading

Image

Gammalkil mini-tri – Race Report

gruppfoto

Det var mest en slump att jag åkte på den här tävlingen. Såg på Facebook att några från Linköpings triathlon klubb skulle dit, vilket gjorde mig lite nyfiken. Hittade tävlingen på nätet och såg att det var en rätt kort distans OCH att det var ett folkfest-triathlon! Dvs att det är allt ifrån elit till motionärer med treväxlad cykel och cykelkorg 😀 Bestämde mig för att åka dit och efteranmäla mig.

Kom dit redan vid 12-tiden eftersom efteranmälan stängde 12.30, men tävlingen började inte fören kl 14, vilket var lite segt. Relativt många NocOutare där, vilket var kul eftersom jag åkte ensam. Fick banprofilen förklarad för mig och lite andra tips och trix :)

Continue reading

Status

Största tävlingen i mitt liv (hittills)

Anmälde mig till den största tävlingen i mitt liv idag. Nervös som få. Det handlar om Vattenfall World Triathlon Stockholm som går av stapeln den 24 augusti. Skrev upp mig för olympisk distans. Själv distansen har jag gjort förut, minst en kanske två gånger innan tävlingen, så det är inte det jag är nervös över. Det är deltagarantalet som gör mig skraj! Beräknat 4000 triathleter som kommer tävla! Har aldrig varit på så stor tävling. Det är ju så mycket mer officiellt och så mycket mer att tänka på om man jämför med mina tidigare tävlingar. Då har det ju bara varit att man åkt ut till Ljung, strax utanför Linköping, och bara kört med ungefär 40 andra deltagare. På VWTS kommer det var 100 gånger så många! 100 gånger! Helt sjukt ju! I storstaden dessutom, antagligen med jättemycket folk som tittar på! Ahhhh!

Continue reading