Status

Härlig måndagskväll med fina Karla och Patrik!

Åh, vilken härlig måndagskväll det blev den här veckan! Det började med ett Core-pass på Actic tillsammans med Karla, följt av ett spinningpass. Såhär dagen efteråt frågade jag Karla om hon också hade träningsvärk, men det var tydligen bara jag som är svag 😀 När vi var klara med träningen så blev det middag hemma hos Karla och Patrik, maten var färdiglagad när vi kom dit så det var bara att sätta sig och äta. Patrik hade lagat lövbiff med rostad potatis och tzatziki, mmmm. Till efterrätt blev det pumpapaj och grädde! Patrik överraskade mig under middagen med en väldigt omtänksam födelsedagspresent, en adapter med usb-uttag, perfekt när jag ska ut och resa!

Efter maten satte vi oss och tittade på adventskalendern (två gånger till och med, den var ju så kort!) och myste i soffan. Det var så länge sen jag tränade och hängde med Karla och Patrik, har saknat det!

Mys i soffan med Emi, Karla, Patrik och Rebecca!

Mys i soffan med Emi, Karla, Patrik och Rebecca!

 

Gallery

Semester i Karlskrona

Det är konstigt att det är på den kortaste ledigheten på hela semestern som gjorde att jag kände mig mest utvilad! Detta till trots att jag hade två tävlingar, ett tri och en löpning på dessa 4 dagar! Vädret var perfekt hela tiden också, enda gången det var lite molnigt var den dagen vi körde tri och då var det bara skönt att det regnade lite.

Jag var nere i Karlskrona och tillbringade några dagar i Johannishus tillsammans med Patrik, Karla och delar av hennes familj. Vi hann med allt från att slappa i trädgården till cykelturer med bad och träffa en hel del av Karlas vänner. Härligt!

Continue reading

Årets första MTB-tur!

Härligt att vara ute på MTBn igen, hade glömt hur roligt det var!

Härligt att vara ute på MTBn igen, hade glömt hur roligt det var!

Va skönt! Igår åkte jag över till Norrköping för att åka lite MTB i skogarna kring Lillsjön tillsammans med Karla. Vädret på väg till Norrköping var inte direkt lovande, mulet och regn. Väl ute i skogen var det ingen fara dock, lite stänk någon gång fick man väl på sig och det var lite halt på vissa bergsknallar.

Det märktes dock att jag inte kört på ett tag, oj vad jag fegade! Där Karla bara susade förbi satt jag på bromsen hela vägen, t.ex. när vi cyklade ner för skidbacken! Och det märktes så tydligt med mina skrikande bromsar, usch! Det var en härlig blandning av tekniska stigar och grusvägar vilket var roligt. Några stigningar fick jag hoppa av på, men jag körde på rätt många ställen där man var rätt rädd 😀

Det är så kul för att trots att jag kanske är rätt stark på räcern så betyder inte det så mycket på MTBn då man aktiverar hela kroppen på ett annat sätt! Man måste vara med och parera med hela kroppen när man är ute i skogen (eller jag behöver det i alla fall 😀 ). På räcern är det bara att ligga och trycka på, väldigt enkelt.

Det hade varit lättare om jag hade haft clips på skorna och pedalerna, nu när jag körde så hoppade fötterna av från pedalerna. Det var jobbig eftersom man inte fick dem helt rätt när jag skulle få ner dem igen. Hoppar de till och det dessutom kommer en backe så kan det sabba rätt mycket. Bra lärdom dock och något som är hyfsat lätt att åtgärda! Frågan är hur mycket jag vill lägga på cykeln med tanke på hur mycket det är att göra. Måste jag byta bromsar, pedaler osv så kanske det är bättre att sälja och satsa på något bättre? Köp-suget är stort! 😀

Äntligen dags för lite efterlängtad semester!

Snart drar jag ner till härliga Karlskrona med bästa Karla och Patrik! Vi kommer att hitta på så mycket skoj, har sett fram emot detta länge. Två tävlingar lyckas vi trycka in också, först Karlskronas stadslopp på torsdagskvällen, där jag kommer att springa och Karla vara funktionär. Sen på lördag kommer vi att göra ett triathlon på olympisk distans någonstans utanför Karlskrona, där ska både jag och Karla tävla, kanske till och med Patrik?! Skulle vara roligt.

När vi inte tävlar så har vi andra saker att se fram emot. Karlskronas skärgårdsfest är nämligen i helgen, med mycket musik och dans och roligheter! Det var tal om att vi skulle testa lite SUP (Stand Up Paddle) som börjar bli populärt. Hänga med härliga vänner i en härlig sommarstad!