En blogg alltså… Hur ska detta gå?

Då har man satt upp sin första blogg också. Ja, första privata alltså. Till mig själv. Och givetvis er.

Anledningen till att jag skapat den är att jag känner att jag vill ha någonstans att skriva av mig och publicera foton som jag tagit. Nu för tiden ska ju allt vara tillgängligt för alla, så varför inte göra detta på en blogg? :) Vi får väl se hur ofta jag publicerar inlägg, det är väl lite av ett experiment för tillfället!

Denna blogg har även inspirerats av en väldigt god vän till mig, Karla! Hon är en väldigt härlig person som alltid ställer upp och är på gott humör. Hon hjälpte mig igenom en jobbig del i livet och jag är väldigt glad att jag har henne som vän. Som att inte det vore nog så coachar hon mig i min träning! Hon bloggar lite själv på http://possibly.blogg.se/.

Vill ni veta mer om mig så hittar ni det här (eller via menyn).

 

2 thoughts on “En blogg alltså… Hur ska detta gå?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *