Gallery

Semester i Karlskrona

Det är konstigt att det är på den kortaste ledigheten på hela semestern som gjorde att jag kände mig mest utvilad! Detta till trots att jag hade två tävlingar, ett tri och en löpning på dessa 4 dagar! Vädret var perfekt hela tiden också, enda gången det var lite molnigt var den dagen vi körde tri och då var det bara skönt att det regnade lite.

Jag var nere i Karlskrona och tillbringade några dagar i Johannishus tillsammans med Patrik, Karla och delar av hennes familj. Vi hann med allt från att slappa i trädgården till cykelturer med bad och träffa en hel del av Karlas vänner. Härligt!

På fredagen åkte vi in till Karlskrona och testade SUP – Stand up paddle. Det var rätt skoj, men oj va dyrt det är! En bräda och paddel för mellan 7000 och 10000 kr. Får ju en ny racer för det ju! På kvällen gick vi runt lite i stan under skärgårdsfesten och träffade folk och njöt av det fina vädret!

På lördagen blev det ett tri som gick väldigt bra för både mig och Karla. På kvällen åkte vi in till Karlskrona och njöt, precis som dagen innan.

På söndagen innan vi skulle åka hem så ville vi ut på en liten cykeltur tillsammans med Patrik. Han har börjat cykla mer och det var jätteroligt att se hur han har utvecklats som cyklist! Den lilla turen som vi skulle göra visade sig bli rätt lång till slut… Inte i distans utan tid 😀 . Vi åkte runt och fikade, träffade vänner till Karla och Patrik, badade och hade det allmänt härligt!

Härlig semester som man kommer leva länge på helt enkelt! Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *