Status

NocOut KM 1500m

Kyligt men annars härligt väder på KM 1500m. Ganska mäktigt att springa på arenan vid Campus, bra upplyst och fin bana. Rätt många som dök upp och precis som vanligt på senare tid så kände man igen nästan ingen alls. Klubben har växt något enormt de sista åren.

Bra upplyst bana!

Bra upplyst bana!

Först sprang tjejerna och killarna tog tid, innan det var dags för killarna att springa med tjejerna som tidtagare. Med tanke på att jag slog mig när jag körde motocross i helgen så visste jag inte riktigt hur snabbt jag kunde springa. Hade heller aldrig sprungit distansen innan så visste inte direkt vilket tempo jag skulle lägga mig på. Tänkte mig att 4 min/km kanske vore lämpligt. Såhär i efterhand borde jag nog kanske lagt mig mer på 3.30, det tror jag att jag hade klarat. Jag hade ett snitt på 3.45 när jag kom in i mål och då spurtade jag de sista 200m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *