Status

Long time no see!

Ja, det har inte blivit mycket skrivet här på ett tag nu, men jag har en bra ursäkt, jag lovar! Jag har nämligen varit på en helt underbar semester till Australien och Kina sen i början av december. Nu när jag är tillbaka igen så tänkte jag försöka börja skriva lite och förhoppningsvis kommer det komma upp lite bilder från semester inom kort. Tar lite tid att gå igenom 25000 bilder bara!

Träningsmässigt var semestern inte så bra. Mitt knä är trasigt så jag kunde inte springa så mycket. Många promenader blev det däremot och jag försökte köra lite övningar på rummet på kvällarna. Lyckades faktiskt för första gången i mitt liv göra 100 situps! Det har jag dock tappat sen dess, så nu är målet att komma upp på den nivån igen tillsammans med lite andra core-övningar som man kan göra hemma. Övrigt så har mitt gym-kort gått ut så jag letar febrilt efter ett gym som inte är svindyrt. Tyvärr så verkar de flesta ligga på ungefär samma pris, 350kr/månad efter företagsrabatt.

Nu gäller det att försöka komma igång igen, om jag över huvud taget ska kunna komma i mål på IM. Börjar med cykeln där jag köpt en trainer till lägenheten och simningen där jag ska börja en crawlkurs. Löpningen får jag ta som den kommer, längsta jag sprungit på några månader är 5km… inte så bra, men jag vill inte stressa och dra på mig ännu mer skador heller. Får se vad sjukgymnasten säger nästa vecka, tills dess har jag några mil på cykeln att göra! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *