Meeeee!

Jag är en 28-åring som ibland är lika lekfull, busig och omogen som ett barn, men som ibland även känner sig lika gammal och vis som Gandalf. Jag är knäpp, konstig och lite galen, men usch vad tråkig världen skulle vara annars. Jag kan vara grymt envis. Tycker om nya utmaningar, vilket antagligen är anledningen till varför jag har så många intressen. Jag är oftast på glatt humör! Jag har även svårt att skriva positiva saker om mig själv, so… Moving on!

Jag älskar att resa och fotografera, och som tur är går de ofta hand i hand! Jag har haft tur som har växt upp i en familj som har samma intresse. Tillsammans har vi sett många delar av världen, men det finns fortfarande en massa pärlor som jag vill resa till. När det kommer till fotografering så tycker jag om när jag får fundera lite innan jag fotar. Hur kan jag förmedla en känsla med bilden? Det brukar oftast bli så att jag tar en bild och sen ligger den på datorn. Nu kanske jag får en anledning till att gå igenom och redigera dem!

De bilder som jag redigerat och är mest nöjd med hamnar under min portfolio. Jag har dock inte hunnit gå igenom så många än… Där finns även lite fler bilder på mig! :)

Umgås med härliga och goa vänner såsom Karla och Patrik, Frida, Mattias och Fredrik med flera, är väl en självklarhet. Samma lika med familjen, de är en väldigt stor del av mitt liv. Vad skulle man göra utan sin familj och vänner?

Träning! Ja, jag har tidigare aldrig varit någon som tyckt att det var roligt att ta på sig ett par löparskor och ge sig ut och mata km. Idag är jag i debut-triathlet som älskar det och inte skulle klara sig utan endorfinerna! Resan hit får ni läsa om i ett blogg-inlägg någon gång. Det jag sysslar med mest just nu är triathlon, dvs löpning, cykling och simning. Eftersom man cyklar räcer på triathlon så är det mest det jag tränar på cykel, men MTB är något jag tycker är väldigt roligt och förhoppningsvis kommer ha mer tid till framöver. Jag skulle även tycka att det vore roligt att testa på ett multisport-lopp någon gång! Tough-mudder också? Finns många roliga utmaningar där ute!

Skog, friluftsliv och jakt. Varje gång jag kommer ut i naturen så tänker jag på vilken tur vi har i Sverige. Vi har otroligt fina skogar och sjöar som vi får vara ute i utan att bli bortjagade. Ut i friska luften och bara njut av livet.

Bloggen är mestadels för min egen skull, men skulle någon annan vara intresserad av att läsa så är ni givetvis välkomna! Kommentera gärna, det är alltid roligt att veta vem som hittat hit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *