Image

Karlskronas stadslopp – Race Report

Mycket nöjda NocOutare i mål på Karlskronas Stadslopp!

Mycket nöjda NocOutare i mål på Karlskronas Stadslopp!

När man sitter såhär efteråt, i en skön fåtölj utomhus i Johannishus strax utanför Karlskrona, och funderar på loppet igår, så kan man inte annat än vara nöjd med tillvaron. Jag sprang för första gången, officiellt, under 45 minuter på 10 km. I början av året så hade jag sagt att det hade varit en omöjlighet.

Jag satt i början av året med min coach och väldigt gode vän Karla och funderade över vilka mina mål skulle vara i år. Jag sa att springa milen under 50 min skulle vara ett av målen, men att jag kanske skulle klara av det först i slutet av året. Under 50 kom jag redan på Blodomloppet i Linköping i början av sommaren. Nu har jag alltså tagit nästa steg och sänkt mig till under 45. Det känns helt otroligt! Continue reading

Image

Gammalkil mini-tri – Race Report

gruppfoto

Det var mest en slump att jag åkte på den här tävlingen. Såg på Facebook att några från Linköpings triathlon klubb skulle dit, vilket gjorde mig lite nyfiken. Hittade tävlingen på nätet och såg att det var en rätt kort distans OCH att det var ett folkfest-triathlon! Dvs att det är allt ifrån elit till motionärer med treväxlad cykel och cykelkorg 😀 Bestämde mig för att åka dit och efteranmäla mig.

Kom dit redan vid 12-tiden eftersom efteranmälan stängde 12.30, men tävlingen började inte fören kl 14, vilket var lite segt. Relativt många NocOutare där, vilket var kul eftersom jag åkte ensam. Fick banprofilen förklarad för mig och lite andra tips och trix :)

Continue reading